ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25302 پست
:: ورودی گوگل امروز : 2 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۰۴/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

پزشکی کاربردی پیش بینی می کند که بدنتان چه چیزی را دوست دارد از چه جیزی متنفر است. حتی اگر یک چیز به صورت کلی سالم باشد نمی توان آن برای شما بهینه دانست. همه می دانند خوردن غذاهای نا سالم برای تعادل هورمونی و قند خون اصلا مناسب نیست. اگر شما همه کارها را درست انجام می دهید اما همچنان مشکل قند خون دارید در ادامه می خواهم غذاهای سالمی را به شما معرفی کنم که در طی این سال ها متوجه شدم معمولا افراد مبتلا به مشکلات بالا و پایین رفتن قند خون با خوردنشان دچار عدم تعادل می شوند.

۱- شهد آگاو

آگاو معمولا شیرین کننده ای سالم و جایگزینی مناسب برای قند به حساب می آید چون آن را انتخابی با گلیسمی پایین می دانند. شاخص گلیسمی کربوهیدرات ها را بر اساس اینکه چقدر سریع قند خون را بالا می برند رتبه بندی می کند. که به نظر من راهی بسیار ساده است برای اینکه متوجه شویم یک غذا بد است یا خوب.

از آنجا که شهد آگاو سرشار از فروکتوز است، در حالی که گلیسمی پایینی دارد آسیب به بدن را به تاخیر می اندازد. کمی زمان می برد که بدن فروکتوز را به گلوکز، گلیکوژن، لاکتات و چربی در کبدتان تغییر دهد. این روند برای کبدتان بسیار استرس زا است و می تواند با مشکل کبد چرب و مقاومت به انسولین مرتبط باشد.

۲- غلات سالم: محصولات بدون گلوتن، غلات کامل، جوانه غلات

این را می دانیم که گلوتن برای بعضی افراد می تواند بد باشد. با این حال حتی غذاهایی که برچسب بدون گلوتن خورده اند نیز می توانند التهاب آور باشند. غلات بدون گلوتن، کامل یا جوانه ها پروتئین یکسانی نسبت به گلوتن دارند که می تواند با التهاب در ارتباط باشد و همچنان سرشار باشد از قند آمیلوز. مقدار اضافه این موارد می تواند منجر به بالا رفتن شدید قند خون، مقاومت به انسولین و التهاب شود، تمام علائم دیابت.

۳- میوه هایی که فروکتوز بالایی دارند

میوه ها حاوی قند طبیعی هستند اما برای کسانی که مشکل قند خون دارند همچنان می توانند دردسر ساز شوند. اینکه میوه را غذایی سالم در نظر بگیریم ساده است چون غذایی کامل و فرآوری نشده به حساب می آید. اما یک چیز خوب هم بیش از حدش ممکن است طوری دیگر خود را نشان دهد. اگر مشکل قند خون دارید بسیار مهم است میوه هایی مانند سیب، هندوانه، گلابی و گیلاس را محدود کنید. اما از میوه ها نترسید چون جنبه های درمانی بسیاری دارند. فقط کافی است تعادل و مقداری که به خوبی برایتان کار می کند را بدست بیاورید.

۴- حبوبات

لوبیا حاوی مقدار زیادی نشاسته و فیبر است که به صورت کلی سالم است. برای افرادی که مشکل قند خون دارند همیشه اینطور نیست. بعلاوه پروتئین های لکتین و فیتاتها در حبوبات می تواند باعث نفخ و گاز و ادامه التهاب شود. من متوجه شدم این مشکل بیشتر در افرادی خود را نشان می دهد که سعی می کنند سالم غذا بخورند مخصوصا گیاه خوارانی که برای دریافت پروتئین زیاد از حبوبات استفاده می کنند. حبوبات غذایی سالم است اما چون برای یک فرد به خوبی جواب داده دلیل نمی شود برای همه همین باشد.

۵- مقدار زیادی سبزیجات نشاسته ای

بدنتان خیلی سریع کربوهیدرات ها را به گلوکز تغییر می دهد. با اضافه کردن زیاد سبزیجات نشاسته ای ممکن است بدون اینکه بخواهید به افزایش قند خونتان کمک کرده باشید. غذاهایی مانند سیب زمینی، چغندر و کدو حلوایی همگی غذاهایی سالم هستند اما افرادی که مشکل قند خون دارند توانسته اند با محدود کردن این غذاها دوباره حساسیت به انسولین خود را بازگردانند. همانطور که در قسمت میوه ها اشاره شد همین که حساسیت به انسولین و تعادل هورمون ها بازگشت می توانید مقدار مصرف این غذاهای بسیار سالم را نیز افزایش دهید.

:: Information 186
تاریخ بروزرسانی : ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25205 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما