ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25430 پست
:: ورودی گوگل امروز : 4 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۰۲/۰۵/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

آشنایی با خواص بروکلی معجزه گر؛ معروف ترین سبزی ضد سرطان

سلامت قلب و رگ ها

کلم بروکلی در کنار خواص مختلفش به مهم ترین عضو بدن شما هم سود می رساند و علاوه بر پایین آوردن کلسترول خون، به تقویت رگ های خونی کمک می کند. سولفور افن موجود در کلم بروکلی خاصیت ضد التهابی دارد و از تخریب و صدمه به رگ های خونی پیشگیری می کند.

ویتامین های گروه B هم در کلم بروکلی وجود دارند که این ویتامین به تنظیم و کاهش هموسیستئین کمک می کند. هموسیستئین یک نوع اسید آمینه است که پس از مصرف گوشت در بدن ایجاد می شود و مقدار زیاد آن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش دهد.

تقویت بینایی

شاید شنیده و خوانده اید که هویج برای سلامت چشم ها بسیار مفید است و این موضوع به لوتئین آن مربوط می شود اما این بار می توانید برای حفظ سلامت چشم ها در کنار هویج از کلم بروکلی هم استفاده کنید. بروکلی آنتی اکسیدان های مفیدی دارد که از تخریب سلول های چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری می کند.

بروکلی خطر هم دارد؟

به طور کلی مصرف کلم بروکلی برای افراد مختلف ضرری ندارد و هیچ نوع تهدید جدی یا اثر جانبی مخربی ایجاد نمی کند اما مهم ترین مشکلی که ممکن است با مصرف مقدار زیاد بروکلی پیش بیاید، التهاب روده یا افزایش گاز روده است که به دلیل مقادیر فراوان فیبر موجود در بروکلی ایجاد می شود. البته این خاصیتی است که در همه انواع کلم ها دیده می شود اما خواص مفید آن به قدری غالب است که بروکلی را در رژیم غذایی تان جای دهید.

البته بهتر است افرادی که خون رقیق و غلظت خون پایینی دارند از مصرف بروکلی پرهیز کنند چون کلم بروکلی با داشتن ویتامین K سبب انعقاد خون می شود که این موضوع می تواند در مورد بیمارانی که باید خون رقیق داشته باشند خطرآفرین باشد یا تاثیر داروها را مختلف کند.

از این رو به افرادی که داروهای رقیق کننده غلظت خون مصرف می کنند، توصیه می شود از خوردن کلم بروکلی پرهیز کنند .

دوستدار دستگاه گوارش

یک خاصیت مشترک بیشتر میوه ها و سبزیجات این است که به هضم بهتر غذا و سیری بیشتر کمک می کنند. بروکلی هم از این قاعده مستثنی نیست و با داشتن فیبر بالا به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. فیبر در سالم نگه داشتن سطح باکتری های روده نقش دارد و سبب هضم بهتر مواد غذایی می شود.

سولفور افن بروکلی سبب می شود باکتری معروف هیلکوباکترپیلوری که رد معده وجود دارد بیش از حد رشد و تکثیر پیدا نکند یا به دیوار معده نچسبد. این خاصیت بیشتر در جوانه های بروکلی دیده می شود.

کاهش کلسترول خون

اگر به تازگی بعد از گرفتن جواب آزمایش متوجه شده اید که کلسترول خون تان بالاست، متخصصان به شما توصیه می کنند کلم بروکلی را به رژیم غذایی تان راه دهید. این کلیم در ترکیباتش موادی دارد که به پایین آمدن کلسترول خون کمک می کند زیرا فیبر موجود در سبزیجات با کلسترول خون ترکیب می شود. این ترکیب شدن سبب می شود کلسترول راحت تر دفع شده و در نتیجه سطح کلسترول بدن پایین می آید.

یک راه عالی برای سم زدایی

اگر در فکر از بین بردن سموم و مواد زائد بدن تان هستید، نیم نگاهی هم به کلم بروکلی داشته باشید. در این کلم پرخاصیت ترکیبات مفیدی وجود دارد که پله پله مراحل سم زدایی بدن را انجام می دهد.

اصل و نسب بروکلی

بعضی ها معتقدند بروکلی شبیه یک دسته گل سبز رنگ است. این سبزی بومی کشور ایتالیاست. ایتالیایی ها به این سبزی «بروکولو» می گویند که معنی آن گل روی کلم است و این سبزی را به صورت آب پز همراه خوراک ها یا به صورت خام در سالاد مصرف می کنند.

مصرف کلم بروکلی به ویژه برای خانم های یائسه بسیار مفید است چون عوارض یائسگی را کنترل می کند. کلم بروکلی سرشار از کاروتن، ویتامین های گرله B و C، فولیک اسدی، پتاسیم، اندکی سدیم، آهن، کلسیم، سلنیوم (در ساقه)، فلاونوئیدها و سولفورافن است. نیازی به توضیح نیست که با این همه ترکیبات مفید، توصیه می شود مصرف آن در سبد غذایی خانواده قرار گیرد.

خام، پخته یا بخارپز؟

روشی که برای آماده کردن کلم بروکلی انتخاب می کنید در جذب ریزمغذی های کلم بروکلی نقش دارد. افرادی که دنبال خاصیت ضد سرطانی بروکلی هستند بهتر است این سبزی را به مدت طولانی نپزند و به صورت خام یا نیم پز مصرف کنند.

:: Information 192
تاریخ بروزرسانی : ۱۵ فروردین ۱۳۹۶
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25333 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما