ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25405 پست
:: ورودی گوگل امروز : 7 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۶/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

خوردن عسل در بارداری
عسل به عنوان یک منبع انرژی و تغذیه از زمانی که انسان ها زنبورها را کشف کرده اند مشهور است. رومی ها عسل را “شهد خدایان” می دانستند و ورزشکاران یونان قبل از ورود به عرصه خود را با عسل پر کردند. مصری ها عسل را در مقبره ها به عنوان غذا برای زندگی پس از مرگ قرار داده اند. در واقع، عسل به عنوان یک شیرین کننده قرن ها قبل از اینکه انسان ها چگونگی استخراج قند از نیشکر یا چغندر را یاد بگیرند، استفاده کرد. سرزمین مظلوم کتاب مقدس “با شیر و عسل جریان داشت” و در نوشته های او درباره مراقبت و درمان بیمار، فطرت های غذایی عسل را تحسین کرد. به طور خلاصه، تاریخ، عسل را به عنوان شیرین کننده اصلی و طبیعی ترین انسان شناخته است.

آیا عسل بیشتر مغذی از شکر در جدول است؟ احتمالا یکی از دلایلی که عسل بر روی شکر قرص تجلیل می کند “تغذیه اضافی” در قالب پروتئین، مواد معدنی و ویتامین هایی است که عسل باید حاوی آن باشد. واقعیت این است که مقدار ردیابی این مواد مغذی در عسل بسیار ناچیز است، به طوری که عسل ممکن است خیلی بهتر از آن باشد.

این که آیا قند ها در عسل بیشتر مغذی هستند یا نه در شکر قارچ بحث انگیز است. متخصصان تغذیه می گویند نه. عاشقان عسل می گویند بله قندهای شکر عسل و شکر معمولی (یا ساکارز) هر دو در ابتدا مخلوطی از فروکتوز و گلوکز هستند، اما عسل حاوی مقدار کمی از قندهای دیگر است. با توجه به منبع شهد، ترکیب قندهای عسل می تواند از کندو زنبور زنبور تا زنبور زنبور متفاوت باشد. به دلیل کم شدن میزان جذب آن از طریق روده و توقف در کبد قبل از استفاده از بدن، فروکتوز باعث کاهش انسولین و در نتیجه کاهش گلوکز خون می شود. به همین دلیل، عسل که حاوی فروکتوز بیشتری نسبت به مقدار مشابه شکر در جدول است، در بدن به صورت متابولیکی ساده تر می شود. با این حال، شاخص گلیسمی عسل مانند قند جدول است.

بسیاری از مردم طعم عسل را بیش از شکر قند به عنوان شیرین کننده ترجیح می دهند. از آنجایی که عسل شیرینتر از شکر قند است، هنگام جایگزینی عسل برای شکر در دستورالعمل ها، از نصف مقدار عسل استفاده کنید و میزان مایعات مورد نیاز در دستور غذا را با حجم عسل که اضافه می کنید کاهش دهید. این که آیا خوردن عسل در بارداری نسبت به قند میزبان برتر است یا خیر، ممکن است بیشتر از یک واقعیت عرفانی باشد. اگر از طعم شیرین خود لذت می برید و معتقدم که عسل سالم تر از شکر است، برای شما احتمالا این است. برای خانواده ما، ما عسل ترجیح می دهیم. (آکادمی آمریکایی اطفال توصیه می کند که نوزادان زیر سن یک ساله به علت احتمال ناتوانی در ابتلا به بیماری که موجب بوتولیسم می شود، عسل تجویز نشود).

:: Information 21
موضوع : موزیک
تاریخ بروزرسانی : ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25308 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما