ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25399 پست
:: ورودی گوگل امروز : 3 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۵/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه


مواد لازم (براى ۷ نفر )

 

 

 

نکته:کره طعم خورش را لذیذتر مىکند

 

طرز تهیه

پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده
تمیز میشوئیم. سیر را پوست کنده و پرهاى سیر را ریز میکنیم, آنگاه باقلا و
سیر ریز شده و زردچوبه و شوید خشک(در صورتى که شوید تر بکار رود آنرا ریز
خرد مىکنیم) و کره را مخلوط نموده در قابلمه یا گمج(که ظرف سفالى لعاب دار
است و معمولا گیلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میکنند)

ریخته و ظرف را روى حرارت ملایم گذاشته و
باقلا را کمى سرخ مىکنیم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائیم تا روى باقلا را
بگیرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى باید دقت نمود که له نشود. بعد
تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و
فلفل زده برمی داریم. این خورش با کته, ماهی شور و زیتون پرورده یا ماست و
ترب سفید صرف می شود.

 

توضیح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشک آنرا حدود ۱۰ تا ۱۲ساعت در آب خیس میکنیم.

:: Information 577
تاریخ بروزرسانی : ۱۳ فروردین ۱۳۹۳
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25302 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما