ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25416 پست
:: ورودی گوگل امروز : 2 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۹/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

خورش فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.
 
مواد لازم:

         پیاز ۱ عدد

        گردو ۵۰۰ گرم

        مرغ ۴ تکه

        رب انار ۴ قاشق غذاخوری

        به ۱ عدد

        نمک به میزان لازم

        ادویه به میزان لازم

 

وب‌سایت آشپزباشی:

طرز تهیه:

۱٫ در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

۲٫ در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

۳٫ مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید وبگذارید تا غذا جا بیافتد.

۴٫ در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و۳۰ دقیقه دیگر بپزید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به:

۱- پیاز را ریز خرد کنید.

۲- گردو را چرخ کنید.

۳- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید.

منبع :آشپزباشی

:: Information 489
موضوع : اخبار سایت
تاریخ بروزرسانی : ۲۹ مرداد ۱۳۹۵
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25319 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما