ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 24102 پست
:: ورودی گوگل امروز : 1 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۸/۰۸/۱۳۹۷
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

طرز تهیه :

ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت
نگینی متوسط خرد کنید.برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های
عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برشهای
ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها
ادامه بدهید.

خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.

سر گوجه فرنگی ها
را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد
کنید.سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند.پیاز را هم پوست گرفته و
سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش
خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.

حال
خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری
فلفل،نعنا خشک،جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

نکات:

۱)بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.

۲)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.

۳)در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره،آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.

منبع : سوران

:: Information 1,143
تاریخ بروزرسانی : ۱۸ تیر ۱۳۹۳
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 24005 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما