ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25424 پست
:: ورودی گوگل امروز : 4 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۳۱/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

 این غذا با اینکه یک غذای هندی است ولی با توجه به اینکه بسیار کم ادویه است و از آن مهم تر در ترکیب آن ماست و سبزیجات تازه استفاده شده است، ضد عطش است. در ضمن ماهی هم از جمله گوشت هایی است که مصرف آن عطش زا نیست البته به شرط آنکه نمک زیادی به آن زده نشود.

مواد لازم:

    ۲ پیمانه برنج هندی
    ۲ تکه بزرگ ماهی سالمون
    ۱ پیمانه ماست پر چرب
    ۱/۲ ق چ ادویه گرام ماسالا
    ۱/۲ ق چ زردچوبه
    ۱/۲ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
    ۲ ق س شوید تازه خرد شده
    ۳ ق س نعنای تازه خرد شده
    ۱ حبه سیر (له شود)
    ۱/۲ ق چ پودر فلفل قرمز
    ۲ ق س پیاز داغ
    ۲ ق س زعفران دم کرده
    ۲ ق س آب لیموی تازه
    نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
    روغن به میزان لازم

بِریانی ماهی

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا ماهی را با زردچوبه ، نمک ، آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری روغن و ادویه گرام ماسالا مخلوط کرده  و در ظرف در بسته در یخچال  به مدت ۲  ساعت استراحت دهید. برنج را طبق معمول آبکش کنید.

۲٫ حالاماهی ها  را در روغن داغ سرخ کرده و کنار بگذارید. سپس در روغنی که ماهی را سرخ کرده اید سیر له شده را با سبزی ها تفت داده ، ماست،نمک و فلفل را هم به آن اضافه  کنید. اگر دوست دارید غذایتان تند باشد، پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید.

۳٫ حالا در قابلمه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید، کمی روغن ریخته و مقداری برنج در ته قابلمه بریزید. سپس از مواد داخل تابه  لابه لای برنج بریزید.

۴٫ در آخر پیاز داغ را روی برنج  ریخته و ماهی را روی آن بگذارید. زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. سپس غذا را سرو کنید.

فوت و فن:

برای تهیه ادویه گرام ماسالای خانگی همه مواد زیر را آسیاب کرده و مخلوط کنید:

۱ ق چ زیره سیاه، ۱ ق چ زیره سبز، ۱ ق چ دانه فلفل سیاه، ۲ تا ۳ عدد برگ بو، ۱ عدد چوب دارچین، ۱ ق چ فلفل قرمز، ۱ عدد جوز هندی، ۱ ق چ زردچوبه، ۳ عدد هل سبز درسته.

ولی ادویه گرام ماسالای آماده را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.

منبع :آَشپزی مثبت

:: Information 490
موضوع : اخبار سایت
تاریخ بروزرسانی : ۱۹ تیر ۱۳۹۵
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25327 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما