ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25420 پست
:: ورودی گوگل امروز : 11 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۳۰/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

طرز تهیه میگو پلو

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه میگو پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

میگو پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که مدت زمان پخت و آماده سازی آن حدود ۱۰۰ دقیقه طول می کشد .

این غذا مناسب برای ۴ نفر است .

طرز تهیه میگو پلو 1 طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

پس از خواندن این مطلب به راحتی می توانید میگو پلو را بپزید .

مواد لازم برای میگو پلو

میگو ۳۰۰ گرم

برنج ۳ لیوان

پیاز ۱ عدد

گشنیز خردشده ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه

زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت میگو پلو

در ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده ، در داخل ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید .

سپس نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا سیر و پیازها به رنگ طلایی دربیایند .

سپس میگوهای تمیز شده را به همراه رب گوجه فرنگی در داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید .

دقت کنید که میگوها را به اندازه ای تفت دهید که کمی تغییر رنگ دهند .

در آخر زعفران دم شده را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و در داخل ماهیتابه بریزید .

حالا حرارت را ملایم کرده و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود .

پس از اینکه آب غذا کم شد ، گشنیز خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید .

محتویات داخل ماهیتابه را هم زده سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید خنک شود .

طرز تهیه میگو پلو 2 طرز تهیه میگو پلو

حالا برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک و روغن داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .

سپس آن را آبکشی کنید .

دقت کنید که هنگام آبکشی ، مغز برنج باید کمی خام و اطراف آن نرم باشد .

ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود ( سیب زمینی ، نان و … ) را قرار دهید .

سپس برنج و میگو را به صورت لایه لایه اضافه کنید .

حرارت را زیاد کرده تا برنج شروع به بخار کردن کند .

سپس با یک چنگال ، مواد داخل قابلمه را با هم مخلوط کنید .

حالا ۱ لیوان آب را به همراه چند قاشق روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید .

در آخر حرارت را کم کرده و یک دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .

:: Information 113
موضوع : موزیک
تاریخ بروزرسانی : ۱۷ خرداد ۱۳۹۷
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25323 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما