ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25811 پست
:: ورودی گوگل امروز : 0 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۰۱/۰۸/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

 

● مواد لازم:

 


 

 

 ● طرز تهیه:

گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا
۱۲ ساعت در مخلوط پیاز رنده شده، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال
بگذارید. بعد از ۱۲ ساعت کره ذوب شده، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید.

ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس
فر که قبلا چرب شده است بگذارید تا حدود ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه
سانتیگراد (فر از قبل گرم شده) بماند و کاملا طلایی شود (زمانی که ماهی
لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد).

در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو، زعفران و
روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود، سینی را روی پنجره
وسط فربگذارید و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت، ماهی را یکبار پشت و
رو کنید.

:: Information 638
تاریخ بروزرسانی : ۱۳ فروردین ۱۳۹۳
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25714 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما