ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25659 پست
:: ورودی گوگل امروز : 6 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۸/۰۶/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز: برای بعضی از خانم‌ها آشپزی کار لذت بخشی است اما برخی دیگر از آن گریزانند و سعی‌می‌کنند حداقل زمان ممکن را برای پخت غذا صرف کنند. یک راه برای اینکه آشپزی را بیشتر دوست داشته باشید این است که هنگام پخت غذا از وسایل و تجهیزات خوب و با‌کیفیت استفاده کنید. شاید این نکات، کوچک بی‌اهمیت به نظر برسند اما در شور و اشتیاق شما تاثیر زیادی دارند.

یکی از ابزار‌های مهم برای آشپزی کفگیر است. در گذشته کفگیرها تنوع زیادی نداشتند اما امروزه برای طبخ غذا، کفگیرهای مختلفی در اشکال و اندازه‌های گوناگون به بازار آمده‌اند تا کار شما را در آشپزی راحت‌تر کنند. اگر سال‌هاست که از کفگیرهای قدیمی استفاده می‌کنید، وقتش رسیده که یک ست کفگیر تازه بخرید.

فکر  می‌کنید کفگیر خریدن کار راحتی است؟!

جنس کفگیرها

کفگیرها از مواد اولیه مختلفی ساخته می‌شوند. به هر حال بهتر است در آشپزخانه کفگیرهایی از مواد اولیه مختلف داشته باشید چون هر کدام‌شان یک روز به درد می‌خورند.

چوبی

قدیمی‌ترین نوع کفگیر است که نمونه‌های سنتی آن بیشتر در شمال کشور پیدا می‌شود. کفگیر‌های چوبی چینی هم در بازار فراوانند که رنگ‌ها و ابعاد متفاوتی دارند. برخی از آنها شیار دارند و گروهی دیگر هم شکل‌شان شبیه یک قاشق یا چنگال بزرگ است. قیمت این کفگیر‌ها بر حسب اندازه در حدود ۳ تا ۱۰هزار تومان است.

فلزی

 این کفگیر‌ها بیشتر از جنس استیل هستند و البته دشمن قابلمه‌های تفلون. برخی از مدل‌های فلزی پهن و مستطیلی شکل هم برای برش کیک و شیرینی‌های خانگی مناسبند. به هرحال هنگام پخت غذا، کفگیرهای فلزی در مقابل نسل کفگیرهای نسوز محبوبیت کمتری دارند و بیشتر برای سرو غذا از دیس به بشقاب به‌کار می‌روند. کفگیرهای فلزی معمولی را می‌توانید حداقل با قیمتی در حدود۶ تا ۸ هزار  تومان بخرید.   

تفلون

 کفگیرهای نچسبی هستند که رنگی سیاه دارند و در اشکال متنوع موجودند. می‌توانید هر کدام از آنها را بر حسب اندازه با قیمتی در حدود ۴ تا ۱۰ هزار تومان تهیه کنید یا اینکه یک ست هفت تایی انواع کفگیر نچسب را با قیمتی در حدود ۲۰ تا ۲۴ هزار تومان بخرید.

سیلیکونی

مدل و ویژگی‌های خوبی دارد: اول اینکه کفگیرهای سیلیکونی نچسب هستند، برای کار با ظروف تفلون کاملا مناسبند و کف آنها را از خطر خط و خش‌ها دور نگه می‌دارند. مهم‌ترین مزیت کفگیرهای سیلیکونی این است که علاوه بر نچسب بودن، خاصیت انعطاف‌پذیری دارند و ضمن پخت غذا هر جا که لازم باشد کمی خم می‌شوند. دسته این کفگیرها هم از جنس نایلون است و هنگام آشپزی کاملا سرد باقی می‌ماند. این کفگیر‌های سیلیکونی قادرند درجه حرارت بالا را به خوبی تحمل کنند و تا ۵۰۰ درجه فارنهایت هیچ آسیبی نمی‌بینند. در بخش‌های میانی و دسته کفگیرهای سیلیکونی، گاهی اوقات ورقه‌های استیل هم به‌کارمی رود تا این کفگیر‌ها زیبایی بیشتری داشته باشند. البته از همه هم‌خانواده‌های‌شان گران‌تر هستند و برای خرید هر کدام از این کفگیر‌ها باید در حدود ۱۰ تا ۱۸ هزار تومان پول پرداخت کنید.

 پلاستیکی

 قیمت ارزانی دارند اما بزرگ‌ترین مشکل آنها این است که بهداشتی نیستند. علاوه بر این مواد غذایی را به خودشان جذب می‌کنند و با شست و شو کاملا پاک نمی‌شوند. در مجاورت کمترین حرارت هم ذوب می‌شوند. 

شکل‌های مختلف کفگیر و ملاقه

کفگیرها شکل‌های متنوعی دارند. شاید برخی از آنها را دیده باشید یا ممکن است ظاهر برخی برای‌تان کمی عجیب باشد. به هر حال در مجموعه خانواده کفگیرها این موارد به چشم می‌خورد:

فکر  می‌کنید کفگیر خریدن کار راحتی است؟!

کفگیر تخت: این کفگیر زیرمجموعه‌های زیادی دارد که عبارتند از:

پهن و گرد: بیشتر برای کشیدن برنج از این کفگیر استفاده می‌شود.

مستطیل: مخصوص برگرداندن کوکو، کتلت، نیمرو و کلا سرخ کردن مواد غذایی است. برای خروج روغن شیارهایی هم دارد. گاهی اوقات لبه این کفگیرها کمی برآمده شده تا کار برگرداندن مواد غذایی سرخ شده راحت‌تر باشد.

ملاقه با لبه کناری: وقتی می‌خواهید سس را روی غذا بریزید بهتر است از ملاقه‌های لبه‌دار استفاده کنید.

چنگک بزرگ دو شاخه: برای سرخ کردن بادمجان و کدو وسیله به درد بخوری است و کار برگرداندن این سبزیجات سرخ شده را به سهولت انجام می‌دهد.

قاشق:
شبیه ملاقه اما پهن‌تر است. مانند ملاقه برای هم زدن و کشیدن غذاهای مایع از آن استفاده می‌شود اما نوع شیار‌دار آن را هم می‌توانید هنگام خارج کردن مواد غذایی سرخ شده از ماهیتابه به‌کار ببرید.

قاشق ماکارونی:
در صورتی که جزو طرفداران ماکارونی و اسپاگتی هستید بهتر است یک قاشق ماکارونی هم در مجموعه کفگیرهای‌تان داشته باشید. اگر کفگیرها را به‌صورت مجموعه‌ای خریداری کنید معمولا چنین وسیله‌ای را می‌بینید. شکل آن شبیه یک چنگک است و در نگاه اول شاید به این فکر کنید که به چه درد می‌خورد اما با چند بار استفاده با کاربرد آن آشنا می‌شوید. وقتی می‌خواهید ماکارونی‌ها را از قابلمه به بشقاب منتقل کنید استفاده از کفگیرهای تخت سبب خرد شدن ماکارونی می‌شود اما این قاشق شیار‌دار رشته‌های ماکارونی را صحیح و سالم به بشقاب شما منتقل می‌کند.

:: Information 327
تاریخ بروزرسانی : ۳۰ تیر ۱۳۹۴
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25562 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما