ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 24822 پست
:: ورودی گوگل امروز : 25 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۰۵/۰۱/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

این نوع شکر برای تشدید طعم و ماندگاری به محصولات تولید شده در کارخانه‌ها یا منزل، اضافه می‌شود.مهم‌ترین منابع شکر افزوده، نوشابه‌های گازدار، ماء الشعیر، آب میوه‌های صنعتی، شیر و ماست طعم دار، شیر کاکائو، شیر شکلات، بستنی، انواع کیک و شیرینی و شکلات‌ها هستند.

چاقی

کودکان چاق در بزرگسالی شانس بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی وعروقی، سرطان کولون، سرطان سینه و بیماری‌های مفصلی استخوانی دارند.در افراد بزرگسال چاق نیز خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان سینه، سرطان کولون، مشکلات عاطفی، روانی و اجتماعی مثل استرس، اعتماد به نفس پایین و افسردگی بیشتر است.برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، قند و شکر مصرفی در برنامه‌غذایی روزانه باید کمتر از ۶ قاشق چایخوری باشد. این مقدار شامل قند پنهان در مواد خوراکی مثل عسل، مربا، بستنی، نوشابه و آب میوه صنعتی، شیرینی و شکلات هم می‌شود.

سلامت قلب

مصرف بیش از حد قند و شکر و به طور کلی مواد قندی و شیرین باعث افزایش فشار خون، اضافه وزن، کاهش کلسترول خوب خون و افزایش تری گلیسرید می‌شود که همگی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی‌و‌عروقی هستند.

پوسیدگی دندان

یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد پوسیدگی دندان مصرف زیاد قند و شکر و مواد شیرین است.مواد شیرین و چسبنده مثل شکلات، پاستیل و تافی اثرات تخریبی بیشتری در دندان‌ها دارند. به کودکان بیاموزید پس از مصرف مواد قندی و شیرین، دهان خود را با آب شست‌وشو دهند.

سرطان

مقادیر زیاد قند و شکر باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. مطالعات انجام شده نشان داده است که خطر ابتلای افراد دیابتی به سرطان پانکراس و کولون نسبت به سایر افراد دو برابر است.

عادت کردن ذائقه به مواد شیرین که به طور معمول از دوران کودکی شروع می‌شود، عوارض متعددی نظیر اضافه وزن، چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی وعروقی و سرطان را به دنبال دارد.قند و ترکیبات حاوی آن، کالری زیادی در بدن تولید می‌کنند اما متاسفانه فاقد مواد مغذی لازم هستند بنابراین باید سهم ناچیزی از انرژی دریافتی روزانه را تشکیل دهند.برخی از انواع قندها به طور طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات و سایر مواد غذایی یافت می‌شوند (گلوکز، فروکتوز و لاکتوز)، اما بسیاری از مواد غذایی که مصرف می‌شوند دارای شکر افزوده هستند.

:: Information 149
تاریخ بروزرسانی : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 24725 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما