ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25424 پست
:: ورودی گوگل امروز : 18 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۳۱/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

بادام و پوره فندق نیز جزو منابع مفید و باارزش ویتامین E هستند. این ویتامین با رادیکال‌های آزاد مقابله کرده و از غشاهای سلولی بدن محافظت می‌کند. ویتامین E در طول زندگی همه از اهمیت بالایی برخوردار است چون خطر ابتلا به روماتیسم نیز با افزایش سن بیشتر می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود از همان ابتدای کودکی و همچنین جوانی به فکر میزان ویتامین E بدنتان باشید.

برخی ماهی‌ها و غذاهای دریایی

ماهی‌های حاوی امگا ۳ مانند قزل آلا و غیره برخلاف مواد غذایی حاوی امگا ۶ خواص ضدالتهابی و مسکنی دارد. متاسفانه مواد غذایی حاوی امگا ۶‌ها پیش ساز التهاب در بدن هستند. در اوایل سال‌ ۱۹۸۰ محققان دانمارکی به این نتیجه رسیدند که اسکیموها به ندرت از بیماری‌های مفصلی رنج می‌برند. این محققان بعد از بررسی برنامه غذایی آنها دریافتند که اسکیموها بزرگ‌ترین مصرف‌کننده اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که به میزان زیادی در ماهی‌ها و گوشت فوک هستند. محققان بررسی‌های بیشتری روی تاثیر امگا ۳‌ها انجام داده و به این نتیجه رسیدند که مصرف امگا ۳‌ها باعث بهبود حرکت مفاصل و سلامت آنهامی‌شود.

پروتئین‌های گیاهی

توفو یا همان پنیر سویا، تمپه سویا و غیره جزو منابع غذایی پروتئین‌های گیاهی هستند. خوشبختانه این روزها محصولاتی مانند توفو در ایران نیز جایگاه خود را پیدا کرده است. تمپه نیز یکی از محصولات غذایی تهیه شده از دانه‌های سویای تخمیر شده با قارچ است. شما می‌توانید از فروشگاه‌های بزرگ یا مراکزی که محصولات غذایی گیاهی می‌فروشند این مواد غذایی را تهیه کنید و از پروتئین‌های گیاهی موجود در آنها استفاده کرده و جایگزین پروتئین‌های حیوانی کنید. گوشت قرمز که حاوی پروتئین است در عین حال دارای امگا ۶ فراوانی نیز هست که مصرف زیادی آن برای افرادی که به روماتیسم مبتلا هستند مناسب نیست. متاسفانه در غضروف افراد مبتلا به روماتیسم میزان امگا ۶‌ها بسیار بالا و میزان امگا ۳‌ها به‌طور غیرعادی پایین است. بنابراین لازم است که امگا ۶‌ها را تا حد امکان کاهش داد.

ادویه‌ها

ادویه‌ها و سبزیجات معطر را منبع واقعی و باارزش آنتی اکسیدآن‌ها بدانید. درست است که مصرف این ادویه‌ها در حین طبخ غذا زیاد نیست اما ترکیب شدن آنها با آنتی اکسیدان‌های موجود در مواد غذایی بسیار کمک‌کننده است. واقعیت شگفت انگیز این است که یک قاشق چایخوری دارچین معادل یک لیوان آب انگور آنتی اکسیدان دارد. از بین ادویه‌های مناسب برای روماتیسمی‌ها یا آرتروزی‌ها می‌توان به صمغ مر Myrrh اشاره کرد. بر اساس طب سنتی هند این صمغ آسیایی حاوی ترکیبات فوق‌العاده ای است که به مقابله با آرتریت و روماتیسم کمک می‌کنند. زردچوبه نیز یکی دیگر از ادویه‌های پرخاصیت است که از خواص و قدرت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار است.

سبزیجات

کاسنی فرنگی، تره فرنگی، کدو حلوایی، فلفل دلمه ای، خیار، بادمجان، آرتیشو، کدو، هویج، تربچه؛ گوجه فرنگی، انواع کلم‌ها و غیره حاوی خواص آنتی اکسیدانی بالایی هستند که برای مقابله با روماتیسم لازم و ضروری هستند.

:: Information 178
تاریخ بروزرسانی : ۷ اسفند ۱۳۹۵
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25327 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما