ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25649 پست
:: ورودی گوگل امروز : 4 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۶/۰۶/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

تسهیل هضم: مصرف بادمجان به بهبود عملکرد روده ها کمک می کند. فیبرهای محلول موجود در آن (مانند پروتوپکتین ها و پکتین ها) فعالیت باکتری های کولون را افزایش می دهد. همچنین بادمجان مانند ملین طبیعی عمل می کند و در بهبود یبوست و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون نیز موثر است.

دیورتیک طبیعی: این سبزی سرشار از مواد معدنی و به خصوص پتاسیم (یک دیورتیک بسیار موثر) است. بادمجان به پاکسازی بدن کمک می کند و عملکرد کلیه ها را به طور موثری بهبود می بخشد. توصیه می شود افرادی که از احتباس آب بدن، احساس سنگینی پاها و نفخ رنج می برند حتما بادمجان را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

مقابله با کلسترول: مطالعات بسیاری نشان می دهد بادمجان از افزایش چربی  ها و کلسترول خون پیشگیری می کند. پکتین موجود در آن در روده باریک به حالت ژله ای تبدیل و به مولکول های کلسترول متصل می شود. مصرف بادمجان به خصوص در تنظیم فشار خون موثر است.

ضددیابت: بادمجان، سبزی عالی برای بیماران دیابتی است. درواقع، این سبزی موجب مهار  آنزیم های آلفامیلاز و آلفاگلوکوزیداز لوزالمعده می شود که نشاسته را به گلوکز تبدیل می کنند. همچنین با جلوگیری از عملکرد این آنزیم ها، هضم کربوهیدرات های دریافتی کندتر می شود و از افزایش قند خون پس از غذا نیز پیشگیری خواهدشد.

ارزش تغذیه ای بالا: بادمجان آبپزشده منبع خوبی از منگنز برای خانم هاست. این ماده معدنی مانند فعال کننده بسیاری از آنزیم های موثر در متابولیک بدن نقش دارد و همچنین به پیشگیری از آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند. مس نیز دیگر ماده معدنی موجود در بادمجان است که علاوه بر تاثیر در آنزیم های مختلف، برای ساخت هموگلوبین و کلاژن نیز ضروری است. بسیاری از آنزیم های حاوی مس قدرت دفاعی بدن را در مقابله با رادیکال های آزاد تقویت می کنند. بادمجان پخته سرشار از ویتامین B1 نیز است. این ویتامن کوآنزیم ضروری برای تولید انرژی به خصوص پس از مصرف کربوهیدرات هاست.

حساسیت به بادمجان

:: Information 180
تاریخ بروزرسانی : ۶ دی ۱۳۹۶
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25552 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما