ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25420 پست
:: ورودی گوگل امروز : 5 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۳۰/۰۴/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، خوردن مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامتی و استحکام بدن لازم است. فقط باید بدانید که کدام خوراکی ها؛ ارزش غذایی بالاتری دارند. در فرهنگ های مختلف تهیه غذا به روشهای گوناگونی صورت می گیرد که در نتیجه ترکیب های بیشماری از مواد غذایی حاصل میشود.

سال نو برای بسیاری تداعی کننده مهمانی و دیدو بازدید درکنار میوه ها و آجیل های خوش طعم است اما آیا تا به حال از مضرات و فواید میوه ها و آجیل ها و همچنین سودو زیان هایی که به بدن می‌رسانند چیزی شنیده اید؟

در اینجا با توجه به رسیدن سال نو و همچنین زیاد شدن حجم دیدو بازدید‌ها و به طبع زیاد شدن خوردن خشکبار و میوه‌ها به نکاتی درباره این نوع خوردنی ها اشاره کرده‌ایم تا مشخص شود که در یک مهمانی ساده با خوردن یک سری از آجیل و میوه چه مقدار مواد مغذی بدن شما دریافت می‌کند و همچنین چه سودها و بعضاً ضرر‌هایی به بدن می‌رسد.

وقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی می‌روید، معمولا چند گزینه عمده پیش رو دارید. به عبارت دیگر، خیلی از فروشنده‌ها، از قبل چند نوع ترکیب مختلف برای آجیل نوروزی شما آماده کرده‌اند و منتظر یک اشاره شما هستند تا آجیل را درون ظرف بریزند و بگذارند روی ترازو.

بعضی از این ترکیبات عبارتند از:

آجیل شور: این نوع آجیل تشکیل شده از پسته، تخمه کدو، تخمه ژاپنی، مغز بادام، مغز فندق و بادام هندی. بعضی‌ها بادام منقا را هم به این جمع اضافه می‌کنند. متاسفانه این نوع آجیل، رایج‌ترین و پرطرفدارترین نوع آجیل در ایام نوروز است. این‌که چرا می‌گوییم متاسفانه، پاسخ ساده و روشنی دارد. کافی است به صفتی که کلمه آجیل را همراهی می‌کند، دقت کنید: «شور!» چه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات زیان‌بار آن چیزی نشنیده باشد یا مطلبی نخوانده باشد؟

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

آجیل شیرین:
شامل مغز گردو، کشمش، توت خشک، مغز فندق، مغز پسته، مغز بادام و بادام
هندی. اگرچه از این نوع آجیل کمتر از بقیه آجیل‌ها در ایام نوروز استقبال
می‌شود اما حضور مغز گردو در این ترکیب یک مزیت بسیار بزرگ به حساب می‌آید.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول


آجیل چهار مغز: این آجیل تشکیل شده از مغز بادام، مغز پسته، مغز فندق و بادام هندی.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول


 آجیل‌های وارداتی: این‌روزها
در آجیل‌فروشی‌ها و فروشگاه‌های عرضه‌کننده خشکبار، آجیل‌های هندی،
تایلندی و ژاپنی هم پیدا می‌شود که به خاطر تنوع رنگی و طعم تندشان
مشتریانی هم برای خودشان دست و پا کرده‌اند. در این نوع آجیل‌ها انواع
رشته، ذرت، نخود و باقلا هم پیدا می‌شود. البته بعید به نظر می‌رسد که کسی
بخواهد میز پذیرایی عید خود را با آجیل‌های رنگی شرق آسیا تزیین کند
.

دلایلی برای دوست داشتن آجیل

دلایلی برای وحشت از آجیل

آجیل‌ها
پرکالری هستند و هر گرم آنها ۵ کالری انرژی غذایی تولید می‌کند. از نظر
ارزش تغذیه‌ای، یک نعلبکی آجیل دارای تقریبا ۶۰۰ کالری انرژی غذایی است.
می‌دانید ۶۰۰ کالری یعنی چه‌قدر؟ یعنی ۲ بشقاب برنج! به عبارت دیگر یک
نعلبکی آجیل می‌تواند به اندازه ۲ بشقاب برنج در چاق‌کنندگی شما نقش داشته
باشد. به همین خاطر است که توصیه می‌کنند در طی نوروز، برنامه غذایی مثل
سایر اوقات تنظیم شود و مصرف آجیل و مغزها به عنوان میان‌وعده و در حد
متعادل باشد.

 وجود چربی‌های متراکم در انواع آجیل در افزایش وزن و
بروز چاقی موثر است. مصرف زیاد آجیل باعث جمع شدن انرژی و چربی بیش از حد
مورد نیاز در بافت‌های بدن می‌شود و افزایش وزن را در پی دارد. پس اگر خیلی
اهل آجیل و تنقلات هستید و هر جا که به دید و بازدید می‌روید، دست در ظرف
آجیل می‌کنید، سعی کنید برای جبران مافات، حجم مواد غذایی را در هر وعده
اصلی، بخصوص شام، کم کنید و به اندازه کافی تحرک بدنی و ورزش داشته باشید.

معمولاً
در تهیه انواع آجیل‌ها از مقادیری زیادی نمک استفاده می‌شود. بنابراین
مصرف بی‌رویه آجیل، مخصوصا اگر میزان نمک آن بیش از حد متعارف باشد، ممکن
است عوارضی را به خصوص برای بیماران قلبی‌عروقی، افراد مبتلا به فشار خون، و
بیماران کلیوی به همراه داشته باشد.

آجیل اگر به اندازه و به عنوان
منبع تامین کننده بخشی از انرژی غذایی روزانه‌مان مصرف شود، ضرر که ندارد
هیچ، مفید هم هست. اما بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید حسابی مواظب
باشند چون تحقیقات نشان داده که مصرف آجیل‌های شور می‌تواند در افراد مبتلا
به فشار خون بالا، منجر به شوک ناگهانی و ایست قلبی شود.

بر اساس
یکی از پژوهش‌های انجام شده در کشور انگلستان بر روی ۱۲۰ فرد مبتلا به فشار
خون که دچار ایست قلبی خفیف شده بودند و مقایسه آنها با ۱۲۰ فرد مبتلا به
فشار خون که ایست قلبی را تجربه نکرده بودند، مشخص شد که مصرف آجیل‌های
نمکی یکی از عوامل اصلی در بروز ایست قلبی در این بیماران بوده است. پس
بهتر است که افراد دچار فشار خون بالا، در صورت تمایل به مصرف آجیل، تا حد
ممکن از آجیل‌های خام استفاده کنند و دور آجیل‌های بوداده و نمکی را یک خط
قرمز پررنگ بکشند.

بعضی از اقلام آجیل، به‌خصوص آجیل‌های شیرین،
دارای چسبندگی زیادی هستند و خیلی راحت به دندان‌ها می‌چسبند و تا ساعت‌ها
در حفره دهانی باقی می‌مانند. یادتان باشد که حتما در فاصله کوتاهی بعد از
خوردن چنین موادی دندان‌های خود را مسواک بزنید تا از فساد آنها جلوگیری
شود.

بعضی از ترکیبات موجود در آجیل، مانند بادام زمینی، برای بعضی
افراد به شکل آلرژن عمل می‌کند. آلرژن یعنی ماده‌ای که می‌تواند برای شخص
حساس، ایجاد حساسیت و آلرژی بکند. افرادی که به بادام‌زمینی یا به دیگر
اقلام موجود در آجیل حساسیت داشته باشند، با مصرف آن دچار واکنش‌های
حساسیتی می‌شوند که این واکنش‌ها در بعضی از موارد می‌تواند بسیار شدید و
حتی کشنده باشد.

به همین خاطر توصیه می‌شود که این دسته از اشخاص از
خوردن آجیل یا آن اقلام خاص چشم‌پوشی کنند. افراد مبتلا به آسم هم باید از
خوردن آجیل و خشکبار به طور کلی پرهیز کنند. به عبارت دیگر، این بیماران
منع استفاده از خشکبار و آجیل دارند.

دیابتی‌ها هم که دیگر تکلیف
خود را می‌دانند. این بیماران باید میزان تقریبی انرژی و کربوهیدرات آجیل
مصرفی روزانه خود را محاسبه کنند و آن را از کل کالری و کربوهیدرات دریافتی
روزانه خود کم کنند.

توصیه آخر این‌که بهتر است سالمندان از آجیل‌های تا حد ممکن کم‌رنگ استفاده کنند

عوارض مصرف بیش از حد آجیل در کودکان

 مصرف
بی‌رویه آجیل در کنار مصرف شیرینی و شکلات، باعث بروز مشکلات گوارشی مثل
‌درد‌های شکمی، تهوع و استفراغ در کودکان می‌شود. ضمن این که، مانع مصرف
وعده‌های اصلی غذا می‌شود و به این ترتیب تداوم این وضعیت به مدت ۲ هفته طی
تعطیلات نوروزی، ممکن است به بروز مشکلات جدی در تغذیه کودکان منجر شود.

ریزه‌خواری
کودکان در ایام تعطیلات نوروزی، پدیده شایعی است که می‌تواند باعث بروز
انواع ناراحتی‌های گوارشی، مخصوصا سوءجذب غذایی شود. با مصرف مواد غذایی
متنوع در بین وعده‌های اصلی غذایی، ممکن است حالت سوءجذب ایجاد بشود که
اولین علامت آن احساس ترشی در حلق و گلو و بروز دل‌درد است.

علت این
است که درون معده، در مرحله اول، غذاهای نشاسته‌ای مراحل هضم را طی
می‌کنند و در آخر کار چربی‌ها وارد روده می‌شوند. اما وقتی مقدار زیادی
مواد خوراکی و تنقلات به همراه هم خورده شود، عملا کار معده مختل می‌شود.
برای رفع این مشکل باید غذاهای زودهضم در وعده‌های اصلی گنجانده شده تا
مشکل مواد سنگین مصرف‌شده در طی روز، به نحوی جبران شود. در غیر این صورت،
پس از گذشت چند روز، کودک شدیدا احساس سنگینی می‌کند و ممکن است حتی دچار
تب شود.

تنظیم صحیح رژیم غذایی کودک در ایام تعطیل، یکی از مهم‌ترین
وظایف والدین است. بعضی از کودکان با مصرف بی‌رویه تنفلات آسیب شدیدی به
معده‌شان وارد می‌کنند که عوارض آن می‌تواند بسیار سخت و طاقت فرسا باشد.

گردو را به آجیل خود اضافه کنید

این
روزها در اکثر ظرف‌های آجیل نوروزی جای گردو بدجوری خالی است اما بد نیست
بدانید که بهترین و مفیدترین نوع آجیل، همین گردو است. یک فنجان مغز گردو
دارای ‌٧۶٠ کیلوکالری انرژی،‌ ‌٣٠ گرم پروتئین، ‌‌٧١ گرم چربی سالم و ‌‌۵
میلی‌گرم قند و مقادیر قابل‌توجهی کلسیم،‌ فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم،
ویتامین آ و چند نوع ویتامین‌ ب است.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

مغز
گردو منبعی غنی از چربی‌های سالم، غیراشباع و فاقد کلسترول است و سیستم
عصبی، ‌سیستم عضلانی و ‌عضلات قلب را تقویت می‌کند. گردو حاوی مقدار زیادی
انرژی است و می‌تواند منبع خوبی برای تامین انرژی سالمندان و کودکان باشد.


گردو
از نظر میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در بین آجیل‌ها منحصر به فرد است. مصرف
گردو نه تنها میزان کلسترول مضر را کاهش می‌دهد، بلکه باعث کاهش التهاب
رگ‌های خونی می‌شود. اسیدهای چرب موجود در گردو بی‌نظمی‌های ضربان قلب را
کم می‌کند، میزان تری گلیسرید خون و خطر تشکیل لخته را پایین می‌آورد، سرعت
سخت شدن شریانها، خطر فشارخون بالا و خطر ابتلا به سرطان پوست و پروستات
را کاهش می‌دهد و همچنین موجب کاهش اختلالات رفتاری در جوانان می‌شود. حالا
خودتان قضاوت کنید؛ آیا واقعا جای گردو در ظرف آجیل شما خالی نیست؟

از
همه این‌ها گذشته، گردو می‌تواند آجیل محبوب دیابتی‌ها به حساب بیاید.
تحقیقات نشان داده است که یک رژیم غذایی روزانه نسبتا کم چرب که شامل ۳۰
گرم گردو باشد، منحنی چربی خون بیماران دیابت نوع ۲ را بهبود می‌بخشد. گردو
می‌تواند مقاومت سلول‌ها را هم نسبت به انسولین کمتر کند و به این ترتیب
راحت‌تر وارد سلول شود.

و اما یک نکته مهم که باید در مورد شرایط
نگهداری گردو بدانید این است که وقتی گردو در معرض حرارت قرار می‌گیرد،
چربی آن اکسید می‌شود و کیفیت و طعم آن تغییر می‌کند

پسته؛ کوچک اما مقوی

پسته اگر چه کوچک، اما بسیار نیروزا است و مانند سایر اقلام موجود در
آجیل دارای چربی‌های اشباع‌نشده است و به همین دلیل به کاهش کلسترول و حفظ سلامت
قلب و عروق کمک زیادی می‌کند.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

از آن‌جایی که پسته دارای مقادیر قابل‌توجهی مس،
منیزیم و ویتامین‌های ب نیز هست، باعث تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن هم می‌شود.

در مغز پسته مقدار قابل توجهی آهن وجود دارد و به همین دلیل است که آن
را «خون‌ساز» می‌دانند و مصرف نوع خام آن را به افراد کم‌خون توصیه می‌کنند. میزان
فیبر موجود در پسته هم بسیار زیاد است. میزان ویتامین ای، کلسیم و روی موجود در
پسته هم قابل توجه است. در طب سنتی، برای مغز پسته و هر دو پوست نرم و سخت آن
مصارف دارویی فراوانی قایل شده‌اند
.

بادام سرشار از ویتامین ای (E)

بیشترین
میزان ویتامین ای در بین آجیل‌ها به همین بادام تعلق دارد. بادام جدای از
ویتامین ای و پروتئین زیادی که دارد، دارای منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس،
ویتامین ب۲ و نیاسین هم هست. خوب است بدانید ۷۰% از کل چربی موجود در
ساختار بادام از نوع چربی خوب (اشباع‌نشده) است.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

محققان
کانادایی دریافته‌اند که افراد مبتلا به کلسترول بالا می‌توانند با مصرف
بادام، میزان کلسترول مضر خون خود را تا ۴ درصد کاهش بدهند.


فیبر
و لاکتوز موجود در بادام نیز قابل توجه است. بادام از نظر میزان کلسیم،
بسیار غنی است و به همین دلیل، مصرف آن می‌تواند نقش زیادی در رشد استخوان،
جلوگیری از بروز پوکی استخوان و حفظ سلامت دندان‌ها داشته باشد. بادام در
انواع سرطان‌ها، به خصوص سرطان‌های روده و پروستات، نقش پیشگیرانه دارد.

آنتی‌اکسیدان‌های
موجود در بادام، از تخریب دیواره‌های سلولی جلوگیری می‌کند و به این‌ترتیب
است که نقش پیشگیرانه بادام در بروز سرطان‌ها، اعمال می‌شود. با توجه به
مقادیر بالای فسفر که در بادام موجود است، متخصصان تغذیه مصرف آن را برای
تقویت حافظه توصیه می‌کنند. بادام بسیار نیروزاست و باباطاهر بی‌جهت نگفته
است که «ریاضت‌کش به بادامی بسازد»؛ از بس که بادام مقوی و سودمند است.

بادام زمینی سرشار از نیاسین

بادام زمینی منبع غنی پروتئین است و از نظر
برخورداری از نیاسین، در میان آجیل‌ها رتبه اول را در اختیار دارد. نیاسین
همان ویتامین ب۳ است که در کاهش چربی مضر خون نقش زیادی دارد. تحقیقات نشان
داده که مصرف مرتب بادام زمینی می‌تواند احتمال بروز دیابت نوع دوم را در
زنان کم کند. این نوع بادام دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده‌، منیزیم و
فیبر غذایی است.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

این
دو مورد آخر در کاهش مقاومت سلول‌ها نسبت به انسولین نقش دارند و به همین
سبب است که خوردن بادام زمینی می‌تواند خطر ابتلا به دیابت تیپ ۲ را کم
کند. پتاسیم موجود در بادام زمینی آب بدن را تنظیم می‌کند و از گرفتگی
عضلانی در حین انجام ورزش‌های سنگین جلوگیری می‌کند.


مصرف
بادام‌زمینی در حفظ سلامت سلولها و کاهش میزان کلسترول خون بسیار موثر است
و از آن‌جایی که حاوی مقادیر زیادی آهن، روی، ویتامین ای، منیزیم و فولیک
اسید است، نقش پیشگیرانه‌ای در بروز انواع سرطان‌ها دارد. اجزای ویتامینی
موجود در بادام زمینی وجود دارند به سلامت پوست، مو و عضلات کمک می‌کند.

اگر
آجیل‌ نوروزی‌تان زیاد آمد و ‌خواستید آن را برای استفاده‌‌های بعدی کنار
بگذارید، سعی کنید آجیل را با پوست درون ظرف‌های دربسته قرار بدهید. البته
در این حالت هم نمی‌توانید آجیل را بیشتر از ۶ ماه داخل یخچال نگه‌داری
کنید. اما در همین شکل می‌توانید آنها را برای ۱ سال و در فریزر منزل
نگه‌داری کنید. به خاطر داشته باشید که اگر آنها را از پوست‌شان جدا کنید،
چیزی بیشتر از دو هفته تازه نمی‌مانند البته به شرطی که آنها را در یک محل
خشک و خنک قرار داده باشید.

فندق

خواص داروئی فندق:

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول


  1. فندق از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . برگ، شکوفه،‌ گل و پوست آن
    (مخصوصا پوست ریشه آن) قابض است
    .
  2. فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای
    است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم،‌ پتاسیم، فسفر،‌ منیزیوم، ‌سدیم و
    آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود
    .

  3. فندق غذای مناسبی
    برای تقویت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است
    .

  4. فندق مقوی روده‌ها و معده است.

  5. فندق سموم را از
    بدن خارج می‌سازد
    .

  6. فندق فشار خون را
    بالا می‌برد
    .

  7. خانم‌هائی ‌که در
    بین دو عادت ماهانه خونریزی دارند برای درمان آن باید جوشانده پوست فندق بخورند
    .
  8. روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید
    است
    .

  9. روغن فندق برای
    کبد نافع است
    .
  10. آنهائی‌ که کارهای
    فکری می‌کنند باید فندق بخورند زیرا بدلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت می‌کند
    .

مضرات:

فندق
اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن
ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید می‌کند. برای جلوگیری از این
حالات، آنهائی‌ که سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم
مزاجان با سکنجبین بخورند

کشمش

تأثیر کشمش در کاهش بیماری‌های دهان و دندان

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول
مصرف
کشمش از رشد باکتری‌های دهانی که باعث پوسیدگی دندان و بیماری لثه
می‌شوند، جلوگیری می‌کند. به گفته متخصصان ترکیبات شیمیایی گیاهی تحت عنوان
فیتوکمیکال‌های موجود در کشمش با مبارزه با باکتری‌های دهانی به بهداشت
دهان کمک می‌کنند. خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و
افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد

همچنین کشمش
شیرین و چسبنده است و هر غذایی که حاوی قند باشد و چسبناک هم باشد، به نظر
می‌رسد باعث پوسیدگی دندان می‌شود، اما این گروه تحقیقاتی عکس این مطلب را
مطرح می‌کند.

شایان ذکر است کشمش عمدتاً حاوی فروکتوز و گلوکز است و
سوکروز که عامل اصلی بیماری دهان و دندان است، ندارد
.

افسرده‌ها کشمش بخورند

چون این ماده غنی از کالری و ویتامین‌های مختلف از جمله ویتامین‌های
گروه
B است، برای کسانی
که مبتلا به افسردگی، دل‌شوره، تشویش و مشکلات عصبی هستند، بسیار مناسب است
.

کشمش همچنین تقویت‌کننده‌ی بدن است و موجب افزایش انرژی در فرد می‌شود.

کشمش برای سلامت استخوان مفید است

مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌ها مفید است
و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند
.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است. از طرفی کشمش دارای خواص آنتی
اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها و جلوگیری
از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد و به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از
یائسگی بسیار مفید است
.

میوه ها

سیب

یکی
از خواص سیب این است که در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است.با استفاده
از سیب می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ
پریدگی و بسیاری از بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا
نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد.لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل
وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن،
منیزیم، کلسیم و پتاسیم می‌باشد.
از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول
یکی
دیگر از خواص سیب این است فشارخون را منظم می‌کند.خوردن سیب و حتی بو کردن
سیب، باعث کاهش فشار خون می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE)
نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.

یکی
دیگر از خواص سیب این است که برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است،اسیدهای
موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و دندان‌ها و
لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی
استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده
در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را
از شما دور سازد.

حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج
برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC
بهره‌مند شوند.مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد.
مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری
می‌کند.اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه
دارند.

پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن
آهسته‌ی یک عدد سیب‌ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات
میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

-یکی دیگر از خواص سیب این
است که جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی
به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی
محسوب می‌شود.

-از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند،یکی
از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی
(گوشت قرمز و چربی) بروز می‌کند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا
به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان
می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی
غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است.

هم‌چنین سیب میوه‌ای بسیار
باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.سیب
خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار
کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن
برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد.

سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که
کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر،
اعصاب و مغز را تقویت می‌کند
.

یکی دیگر از خواص سیب این است که اثر آرام بخشی
دارد،دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی
است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین‌های
گروه
B،
منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد.
هم‌چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود
.

فواید پرتقال:

پرتقال علاوه بر ویتامین C دارای انواع ویتامین‌های B، E، A و همچنین سرشار از بتاکاروتن
است؛ در ضمن در این میوه املاح معدنی بسیاری از جمله کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم،
پتاسیم و مقدار کمی مس، آهن، منگنز و روی نیز وجود دارد
.

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول

موسسه مبارزه با بیماری
سرطان آمریکا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت که علت اینکه سرطان معده
در آمریکا کمتر از نقاط دیگر است این است که مردم آمریکا در تمام مدت سال پرتقال
مصرف می کنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین
C در پرتقال است .

خیار

خیار
گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. حدود بیست قرن
قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند. خیار گیاهی است علفی و
یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است .

از یک وعده مهمانی چه مقدار کالری به بدن می‌رسد؟+جدول
برگ های آن بزرگ و
دارای زاویه و دندانه دار است. گل های آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک
پایه قرار دارند. میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک یا
بزرگ باشد.

فواید
خیار

  1. حل کننده اورات و اسید اوریک است، بنابراین بیماری نقرس
    را درمان می کند.
  2. ادرار آور است و برای رفع سوزش ادرار مفید است.

  3. خون را تصفیه می کند.

  4. خیار برای درمان مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار
    مفید است.

  5. عصاره برگ های له شده خیار ایجاد تهوع می کند، بنابراین
    در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه گوارش مصرف می شود.

  6. خیار عطش را تسکین می دهد.

  7. خیار
    کبد را جلا می دهد و صفرا را از معده به خوبی خارج می کند.

  8. اگر خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت
    بگذارید، چین و چروک های صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
  9. اگر پوست
    شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شست و شو دهید.

به
عنوان جمع‌بندی می‌توان گفت همانطور که میوه‌های و تنقلات عید دارای
سودهایی برای بدن است، به همان اندازه زیاده روی در تناول آنها می‌تواند به
بدن ضرر برساند.

:: Information 423
موضوع : اخبار روز
تاریخ بروزرسانی : ۵ فروردین ۱۳۹۳
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25323 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما