ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25270 پست
:: ورودی گوگل امروز : 7 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۹/۰۳/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

رعایت توصیه‌های زیر در این افراد ضروری است

۱ – قبل از شروع ماه رمضان با مراجعه به پزشک به پاکسازی معده و دستگاه گوارش اقدام کنند.

۲ – از حمام داغ، در معرض نور خورشید قرار گرفتن، یبوست، مصرف بعضی خوراکی‌ها از جمله سیر و پیاز خام، تره، شنبلیله، کرفس، خرما، باقلا، گردو، بادنجان، خردل و شیرینی‌جات مصنوعی و غذاهای مانده و کارخانه‌ای پرهیز نمایند.

۳ – بهترین غذاهایی که این بیماران می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند، عبارتند از: آش آلو، آش عدس، آش ماش و آش انار

۴ – استفاده از میوه‌هایی مثل آلو، مویز، عناب، تمر هندی، زردآلو، خیار، انار ترش، نارنج، به، بالنگ، گلابی، زالزالک، سیب و سبزیجاتی مثل کاهو و ریحان برای افراد با معده صفراوی توصیه می‌گردد.

۵ – استفاده از شربت‌های زیر برای بیماران دچار سردرد ناشی از تجمع صفرا در معده مفید است:

ماءالشعیر، شربت آلو، شربت لیمو و شربت نارنج یا بالنگ

۶ – استفاده از ترکیبات زیر برای بیماران مذکور توصیه می‌گردد:

الف: هلیله زرد کوبیده ۳۸ گرم، آلوی سیاه ۳۵۰ گرم، با هم بسایید و صاف کنید و با ۷۵ گرم جلاب مخلوط کرده و صبح و شب به اندازه نصف فنجان از ترکیب فوق بخورید. می‌توانید به جای آلو از تمرهندی استفاده کنید.

ب: هلیله زرد کوبیده ۳۵ گرم، آلوی سیاه سپستان، عناب از هرکدام ۳۰ عدد، تمر هندی ۷۰ گرم، بنفشه و تخم کاسنی از هر یک ۱۰۰ گرم، مغز فلوس ۷ گرم، ترنجبین ۵۰ گرم، مواد را شب در ۱۷۵ گرم خیس کنید و صبح صاف کرده و آب آن را بنوشید.

ج: ۴۰ گرم هلیله زرد را بجوشانید تا نصف آب ظرف تبخیر شود. سپس با ۱۵۰ گرم ترنجبین آمیخته و میل کنید.

د: هلیله زرد ۳۵ گرم، گل سرخ ۱۰ گرم، بنفشه ۱۵ گرم، تمر هندی ۲۵ گرم، آلو بخارا ۳۵ دانه، مواد را جوشانده و صاف کرده و با ۱۰۰ گرم ترنجبین بنوشید.

هـ: عناب ۱۰ دانه، سپستان و مویز هسته درآورده هر کدام ۱۵ دانه، گل بنفشه ۱۵ گرم، همه را در ۲۰۰ گرم آب شب بخیسانید و صبح صاف کنید.

سپس فلوس و ترنجبین هرکدام ۳۵ گرم در آن حل کرده و صاف کنید، در انت‌ها ۵ / ۳ گرم روغن بادام شیرین و کمی گلاب اضافه کنید و از مخلوط فوق بیاشامید.

و: گشنیز خشک، بنفشه، گل سرخ به مقدار مساوی بسایید و با ۳ برابر آن شکر مخلوط کنید، صبح و شب ۷ گرم از مخلوط فوق را با آب سرد بخورید.

این ترکیب حرارت را فرو می‌نشاند و مانع صعود بخارات به طرف مغز می‌شود.

ز: ۷۰ گرم ترنجبین را در ظرفی ریخته و آنقدر آبغوره روی آن بریزید تا رویش را بگیرد، پس از مدتی صاف کنید و بیاشامید. این دارو صفرا را از معده می‌زداید و مجاری صفرا را پاک می‌کند.

ح: ۳۵ گرم هلیله زرد را در مخلوط آب انار ترش و شیرین که با پیه آن آب‌گیری کرده باشید، خیس کرده و پس از مدتی صاف کرده و آب آن را بنوشید.

ی: بوئیدن مخلوط آب خیار و کاهو و گشنیز تازه و روغن گل سرخ و سرکه در تسکین این نوع سردرد مفید است.

ک: بنفشه را کوبیده با سرکه آمیخته و به سر و پیشانی ضماد کنید.

ل: برگ خرفه یا کاهو را کوبیده و بر پیشانی ضماد کنید.

م: آرد جو را با گلاب مخوط کرده و بر پیشانی و فرق سر ضماد کنید.

آلو، کاهش دهنده حدت صفرا و مسکن تشنگی و حرارت و التهاب معده است و صفرا را دفع می‌نماید.

بالنگ، صفرا را از خون جدا کرده و از بدن دفع می‌نماید و حدت آن را تسکین داده و مانع ریختن صفرا به معده است و تشنگی حاصل از آن را نیز برطرف می‌کند.

تمر هندی، ملین طبع است و حالت تهوع را در افرادی که معده صفراوی دارند بر طرف می‌کند و جوشش خون را فرو می‌نشاند و صفرا و اخلاط سوخته را از بدن دفع می‌کند.

انار ترش، مسکن حرارت معده و کبد و فرو نشاننده جوشش خون و مانع ریختن صفرا به معده و مانع صعود بخارات آن به مغز و در نتیجه جلوگیری کننده از سردرد است.

مویز، خاصیت غذایی زیادی دارد و جوشش صفرا را فرو می‌نشاند و معده را پاکسازی و تقویت می‌نماید.

گلابی و سیب، مقوی معده و مانع صعود بخارات به مغز بوده و در نتیجه از ایجاد سردرد جلوگیری می‌کنند.

زالزالک، مسکن حدت صفرا و خون و مقوی معده است. به، دهانه معده را تقویت می‌نماید و مانع ریختن صفرا به آن می‌شود.

عناب، صاف کننده خون و مولد خون صالح است و التهاب و تشنگی و جوشش خون را فرو می‌نشاند و حرارت و التهاب جگر و معده را تسکین می‌بخشد و اخلاط رقیق مثل صفرا را دفع می‌کند.

خیار، خوردن و بوئیدن و ضماد کردن آن برای سردردهای گرم مؤثر است و حرارت صفرا و خون را تسکین می‌دهد.

زردآلو، ملین، طبع، دفع کننده صفرا، مسکن تشنگی و جوشش خون و صفرا و التهاب معده است.

نارنج، دفع کننده صفرا و مسکن حدت آن و در امراض ناشی از غلبه صفرا مفید است.

هلیله زرد، مقوی مغز و دافع صفراست. بنفشه، مسهل صفرا بدون اذیت است به خصوص صفرایی که در معده تجمع کرده باشد و تشنگی و جوشش خون را فرو می‌نشاند.

ترنجبین، ملین طبع و مسهل صفرا بدون آ‌زار است و عطش را تسکین می‌دهد. ضماد کردن و بوئیدن سرکه، برای سردرد گرم و سردرد ناشی از صفرا و بخارات آن مفید است.

فلوس، مسکن جوشش خون و ملین طبع و مسهلی بی‌آزار است و با تمر هندی مسهل صفرای سوخته است.

سپستان، حرارت صفرا را فرو می‌نشاند و عطش ناشی از آن را برطرف می‌کند. گشنیز، مقوی مغز و مانع صعود بخارات به آن است.

گل سرخ، مسهل، مسکن صفر است مخصوصاً خشک آن و قوا را تقویت می‌نماید. کاسنی، مسکن حدت صفرا و خون و مسکن و کاهش دهنده تشنگی است.

ب) سردرد ناشی از سوءمزاج گرم ساده معده

بعضی از افراد که حرارت معده در ایشان بالاست، بدون اینکه تجمع صفرا در معده داشته باشند، به دنبال گرسنگی دچار سردرد می‌شوند که این امر به علت افزایش غلبه حرارت بر معده در هنگام گرسنگی است.

از علامت‌های دیگر این بیماری تشنگی و خشکی دهان و آروغی است که بوی دود می‌دهد. این نوع سردرد در گرمای هوا و خوردن غذاهای گرم تشدید می‌شود.

این بیماران بهتر است در غذاهای خود از غوره، سماق، زرشک، گشنیز تازه، کاهو و کدو استفاده کنند. سماق، مقوی و پاک کننده معده است و از ریختن مواد به معده جلوگیری می‌کند.

زرشک، مقوی معده و مسکن حرارت معده است. مصرف شربت انار، شرکت لیمو، آب سیب و آب به و دوغ برای این افراد مفید است. این بیماران اگر معده ضعیف دارند، می‌توانند از مصرف سکنجبین سفر جلی بهره ببرند.

:: Information 219
تاریخ بروزرسانی : ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25173 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما