ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25536 پست
:: ورودی گوگل امروز : 4 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۸/۰۵/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

علائم حساسیت‌ چیست؟

علائم حساسیت غذایی معمولا اندکی بعد از این‌که غذا توسط کودک خورده شد، ظاهر می‌شوند. یعنی تقریبا چند دقیقه تا چند ساعت بعد از خوردن غذا. همین موضوع به شما کمک می‌کند که ساده‌تر بتوانید نوع غذایی را که باعث حساسیت فرزندتان شده تشخیص دهید. هر بار که غذای جدیدی را به فرزندتان می‌دهید، به‌ویژه غذاهایی که حساسیت‌زا هستند، باید حواس‌تان جمع باشد تا علائم مربوط به حساسیت غذایی را ببینید. این علائم شامل موارد زیر می‌شوند:

  • کهیر، قرمزی یا جوش پوست،  تورم صورت، لب‌ها یا زبان ، استفراغ، دل‌درد،  نفخ شکم و اسهال، وجود خون در مدفوع، سرفه، تنفس دشوار، شنیده شدن صدای ویز ویز موقع تنفس کودک و بیهوش شدن (در موارد شدید).

کی باید با اورژانس تماس بگیرم؟

گاهی ممکن است علائم خطرناکی از قبیل تورم شدید صورت، حلق، گلو یا انقباض شدید ناحیه حنجره، خس خس سینه و تنگی نفس شدید، کاهش فشارخون یا افت سطح هوشیاری در کودک بروز کند. به مجموعه این علائم شوک آنافیلاکسی گفته می‌شود. در این صورت باید هر چه زودتر با اورژانس تماس بگیرید. در مورد اسهال یا استفراغ شدید هم بهتر است در اسرع وقت به پزشک کودکان مراجعه کنید.

چگونه با حساسیت خفیف برخورد کنیم؟

خوشبختانه علائم حساسیت غذایی اغلب خود را به‌صورت خفیف نشان می‌دهند. اگر فرزند شما علائمی مثل قرمزی پوست را از خود نشان می‌دهد و شما به حساسیت غذایی نسبت به یک غذای خاص مشکوک هستید، بهتر است با پزشک کودکان مشورت کنید. اگر پزشک هم مانند شما به این نتیجه برسد که فرزندتان به نوع خاصی از غذا حساسیت دارد، معمولا از شما می‌خواهد آن ماده غذایی را از رژیم روزانه فرزندتان حذف کنید و به شما یاد می‌دهد که درصورتی که فرزندتان تصادفا آن غذا را خورد، چه برخوردی نشان دهید.

اما آنچه مهم است این است که اگر فرزندتان برای نخستین بار نسبت به غذایی که به آن حساسیت دارد، علائم خفیف نشان دهد، باز هم ممکن است در آینده نسبت به همان غذا شدیدا واکنش نشان دهد. بنابر این باید حتما موضوع حساسیت غذایی را با پزشک در میان بگذارید.

بعضی از حساسیت‌های غذایی به مرور زمان و با بزرگ شدن کودک، از بین می‌روند. مثلا حساسیت‌به شیر و تخم مرغ به مرور از بین می‌رود اما حساسیت به بادام‌زمینی و آجیل‌های دیگر معمولا از بین نخواهد رفت.

غذاهای حساسیت‌زا را بشناسید

بعضی از غذاها به‌دلیل خاصیت حساسیت‌زایی بالایی که دارند تا قبل از یک سالگی نباید به کودکان داده شوند. شیر گاو یکی از مهم‌ترین این مواد است. شیر گاو برای بچه‌های زیر یک سال به‌شدت حساسیت‌زا بوده و ممکن است در آینده باعث بیماری‌های دیگری نیز در کودک شود. سفیده تخم مرغ، بادام زمینی، میوه‌هایی مثل کیوی، انواع توت مثل توت سفید، توت فرنگی، شاه‌توت و تمشک، خربزه، آلبالو و گیلاس هم نباید به کودکان زیر یک سال داده شوند.

نکته مهم دیگری که شاید به ذهن مادران نرسد این است که بهتر است از دادن هر گونه خوراکی بسته‌بندی شده که از بیرون می‌خرید، به کودکان زیر یک سال خودداری کنید چون مواد خوراکی بسته‌بندی شده مواد نگهدارنده دارند و ممکن است برای کودک حساسیت‌زا باشند. غذاهای کمکی آماده هم معمولا مخلوطی از چند جور خوراکی مختلف هستند و درصورتی که کودک شما به یکی از این مواد حساسیت داشته باشد، نمی‌توانید آن را تشخیص دهید.خوردن پنیر، قهوه، چای، نوشابه، سوسیس، شکلات، میگو، نمک، ادویه، ترشی، آبمیوه‌های صنعتی، لپه، نخود، اسفناج و کلم هم برای کودکان زیر یک‌سال ممنوع است.

جدول این صفحه غذاهای حساسیت‌زا را به‌ترتیب شدت حساسیت‌زایی آن‌ها نشان می‌دهد. البته این غذاها و شدت حساسیت‌زایی آن‌ها در افراد مختلف با ذائقه‌ها و سابقه مختلف در خانواده متفاوت است، مثلا اگر شما به ماهی حساسیت دارید، خیلی احتمال دارد که فرزندتان هم به این ماده خوراکی حساسیت داشته باشد.

:: Information 146
تاریخ بروزرسانی : ۷ فروردین ۱۳۹۷
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25439 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما