ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25789 پست
:: ورودی گوگل امروز : 12 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۶/۰۷/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه




سینه مرغ ۲ عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه ۴ تکه)

طرز تهیه :
وقتی
سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ
بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار
بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی
آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال
دندان فیکسش کنید.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن
پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و
بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


هر ۴ تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر
انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی
بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.



چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های
آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد
در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه

حسن این روش این است که سریع تر از داخل فر آماده می شود.
*** اگه جایی بودید که فر نبود هم می توانید درستش کنید.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه

روش سروش هم این است که یا به شکل درسته یا یک برش در وسط و یا حتی به شکل رول رول برش داده با دورچینهای مختلف سرو می شود.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


در اینجا من از کمی سالاد و لبو بخار پز و سیب زمینی سرخ شده برای دورش استفاده کردم.


چیکن کوردن بلو،غذایی آمریکایی ،نحوه پخت غذای آمریکایی،طرز تهیه چیکن کوردن،آشپزی و تغذیه


می توانید کنار هر کدام یک تکه نان کوچک ساندویچی هم بگذارید یا پوره سیب زمینی و … .
خلاصه هر چی که دوست داشتید.
طعم این غذا خیلی خوشمزه و همه پسند است .
البته به نوع پنیر و نوع آرد سوخاریتان هم خیلی بستگی دارد.

***
وقتی برشش می زنید با بیرون زدن پنیر از داخل آن هیجان زده می شوید و وقتی
نوش جان می کنید حسابی از طعم دلپذیرش زیر دندان لذت می برید.


نکاتی برای پخت چیکن کوردن بلو :


** در این غذا برای سوخاری کردن از تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید ، که من ترجیح دادم بدون تخم مرغ سرخش کنم .


** پیشنهاد می کنم اگر توانستید با ترکیب بلو چیز و گودا پنیر داخلش را تشکیل بدهید تا لذتتان چند برابر شود .



** اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.
** این غذا را هم در فر و هم در تابه می توانید سرخ کنید . شما هر کدام را که دوست داشتید انجام بدهید.



برای پخت این غذا در فر :


فر را از قبل داغ کرده ۱۸۰ درجه سانتی
گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت
۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.


البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .

منبع : chefnegin.com

:: Information 377
موضوع : اخبار سایت
تاریخ بروزرسانی : ۱ فروردین ۱۳۹۳
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25692 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما