ازاین که به این سایت سرزدید بیسار خرسندیم، امیدوارم که لحظات خوبی را سپری کنبد، لطفا اگر درهرکجای سایت مطلبی را مطالعه میفرمایید به دور از ادب هست که از مطلب استفاده بفرمایید اما نظر ندهید، اینطور فکر نمیکنید؟ درضمن تالارگفتمان سایت هم هرروز بروز شده وسراسر مطالب جالب وجدید میباشد، منتظر حضورشما هستیم
باتشکر مدیریت سایت: مهندس امین بشارت نیا

ایمیل: shahzade242@yahoo.com

09387345716 بامادرتلگرام ودیگرشبکه های اجتماعی مکاتبه کنید:

موضوعات
:: مطالب ارسال شده : 25276 پست
:: ورودی گوگل امروز : 21 بار
:: تعداددیدگاهها : 0 نظر
:: تاریخ آخرین بروزرسانی : ۳۰/۰۳/۱۳۹۸
:: میانگین بروزرسانی ها : 0.03 دقیقه

برای تاثیر بیشتر، بهتر است دانه‌ها را پودر کرده و روی غذا ریخت و یا آن را با شیر یا آب مخلوط نمود. همچنین می‌توان آن را با ماست مخلوط و مصرف کرد. اثرات مهم دیگر رازیانه شامل اثرات ضداسپاسم، خلط‌آور، ضدسرفه، افزایش‌دهنده میل جنسی، مقوی قلب، ادرارآور و ضدمیکروب می‌باشد. با وجود آنکه از رازیانه عارضه جانبی گزارش نشده است، ولی مصرف زیاد آن ممکن است باعث استفراغ و یا حساسیت گردد. همچنین، مصرف آن در دوران حاملگی توصیه نمی‌شود.

سیاه دانه

گیاهی است با نام علمی «Nigella Sativa» که در جهان به نام Black Cumin مشهور است. این گیاه از خانواده آلاله بوده و قسمت مورد استفاده دانه‌ها می‌باشند. سیاه‌دانه نیز از گیاهان معطر است و مصرف خوراکی آن باعث رفع نفخ در مادران شیرده و کودکان می‌شود. در صفحه ۸۸ کتاب گیاهان دارویی از قول پیغمبر عظیم‌الشان اسلام حضرت محمد(ص) در مورد سیاه‌دانه چنین آمده است:

«حضرت محمد(ص) سیاه‌دانه را دوای همه دردها می‌دانستند و از ۱۴۰۰ سال قبل مصرف آن را به مسلمانان توصیه فرموده‌اند؛ به همین جهت سیاه‌دانه یکی از مشهورترین گیاهان دارویی در جهان اسلام است». (Jamesa.Duke، چاپ سال ۲۰۰۲، آمریکا)

مهم‌ترین اثرات گزارش شده سیاه‌دانه به قرار زیر است:

ضددرد، ضدسرطان، ضدحساسیت، هضم‌کننده غذا، ادرارآور، کاهش‌دهنده پرفشاری خون، کاهش‌دهنده اوره خون، محرک سیستم ایمنی بدن، مقوی معده و شیرافزا. روزانه مصرف ۲ گرم سیاه‌دانه بلامانع است. بهتر است دانه‌ها له شوند تا اثر آنها بیشتر گردد. گرچه عوارض جانبی از سیاه‌دانه گزارش نشده است، ولی توصیه می‌گردد این گیاه در دوران بارداری مصرف نشود. در حال حاضر، سیاه‌دانه یکی از پرمصرف‌ترین دانه‌های معطر، به خصوص در ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌ها در جهان است.

سیب‌زمینی

گیاهی است با نام علمی «Solanum Tuberosum» که در جهان به نام Potato مشهور است. این گیاه از خانواده سیب‌زمینی می‌باشد. قسمت مورد استفاده سیب‌زمینی در حقیقت ساقه‌های زیرزمینی متورم شده آن است که حاوی مقدار زیادی نشاسته می‌باشد. سیب‌زمینی بعد از رشد کامل از زیرزمین بیرون آورده می‌شود. این گیاه حداقل از ۲۵۰۰ سال قبل کشت می‌شده است و در حال حاضر نقش مهمی در تغذیه جهان دارد. سیب‌زمینی از نظر پروتئین بسیار ضعیف بوده و حداکثر حاوی ۵ درصد از این ماده است، ولی از نظر وجود آهن، ویتامین C و ویتامین ۲ B (ریبوفلاوین) غنی می‌باشد.

:: Information 239
تاریخ بروزرسانی : ۹ بهمن ۱۳۹۵
راهنما : برای مشاهده راهنما اینجا را کلیک نمایید
:: QR Code
نویسنده : ( AMIN BesharatNia ) | تعداد ارسال ها ( 25179 ) | درباره نویسنده :
:: Comments


نظرات بسته شده.

برخی از برنامه های اندرویدی طراحی شده ما